Underbart =)

Holla!

skrev inte igår, fick inte riktigt tid till det. Men nu e jag tillbaka och tangentbordet ska glöda.

Igår när jag vaknade tog jag ut mina hundar på morgonrundan sen satte mig med en kopp kaffe och datan i högsta hugg. Precis när jag fyllt upp den andra muggen med kaffe så ringde en av min bästa tjejkompisar och frågade om ja ville komma hem till hennes mamma för hon var där.

Klart jag ville det, ÄNTLIGEN en person som ville hitta på något o vara social. Alla är ju bara intresserade av att sitta inne. Inte så konstigt att vi har så mnga psykiskt sjuka. Folk sitter bara hemma och farmför sina datorer och går in i sig själva.

Jag tog cykeln i alla fall och cyklade till min S. S fick en liten dotter den 2 juli som heter Aimee :) VÄRLDENS sötaste bebis är det, helt underbar och mysig. Jag tycker om när bebisar ser ut som henne, har en massa mörkt hår och bruna ögon. Tycker inte om blonda, blåögda bebisar....dom är inte söta. Jag och S drack kaffe och snackade litta skit. S skulle köra sin syster hem till Lund så jag passade Aimee tills hon kom tillbaka.

Idag har jag haft en del att göra. EN MASSA TELEFONSAMTAL, bläää inte det minsta kul. Först posten, sen burlövsbostöder sen umas,sen posten, sen burlövs bostäder sen umas så har det hållt på idag men har ändå inte fått prata med dom personerna som ja skulle pratat med GAH. ja bara till att försöka imorgon igen =) Var hos min far och drack kaffe imorse med vovvarna....så kunde dom passa på o busa i trädgården.

BTW: jag HATAR små hundar som skäller HEEEELA tiden. Hände idag vid min pappa. Amen håll käften råtta annars så ska jag hjälpa dig.

En person kanske blev lite chockad att jag inte hälsade idag, så är det.....förvänta dig inte att jag ska hälsa på dig för det kommer aldrig mer hända =)

Har dom senaste dagarna tillbringa en del tid på facebook. Det har varit glödheta disskusioner. Det har varit riktigt kul.

Längtar tills mitt paket kommer. Jag har beställ den nya locktången iCurl och så en volumemaster...så jag ska bli fin i håret :D

På Lördag kommer antagligen min kusin, då blir dte väll vin drickning och skitsnack.
Ni ANAR inte vad vi pratar om på våra kvällar. Vi pratar om allt mellan himmel och jord, vi pratar om DIG :D

På söndag kommer noh en killkompis till mig vi ska väll prata lite skit antar jag.

Sen vet jagf inte mer vad som finns planerat mer än att jag MÅSTE till Teckomatorp o hämta papperna på hunden. Pallar INTE åka dit, drar ut på det hela tiden menmen.

Denna sommaren har jag även lärt mig vilka min riktiga vänner e! Jag är så tacksam att jag har er =) Tack för ni har funnits där för mig =) Ni som funnits där för mig under sommaren e välkomna till mig när ni vill mer era problem. Ni andra, era problem vill jag aldrig mer höra om, varken familj eller killbeskymmer.

Och DU visar dig vara falsk gång på gång på gång, Har tröttnat ordentligt på dig nu. Trodde du skulle bättra dig nu men IKKE. Så bye bye.

Quila                                Kimba                                      Chanel
      

Mna tre underbara hundar! Jag älskar dom mest av allt.

Här är en bild på den sötaste bebisen Aimee =)



Nu ska jag äta cheescake =)

Puss & Kram

Bytat Blogg Adress!

YES! Har slutat blogga på devote.se och flyttat mig hitåt istället.

Tyckte inte att bloggen där var speciellt rolig. Får se om jag tycker om denna bättre =)

Återkommer senare, måste laga en sen middag! Så blir det när folk har problem med att höra av sig!

Pussar och Kramar
Malin


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0