GOTT NYTT ÅR! Årets sista inlägg..... =)

Gott nytt år alla min läsare! Hoppas att ni får ett fantastiskt och underbart 2010!
Detta blir ju årets sista inlägg. Klockan är 21:30 så tolvslaget närmar sig med stora steg =)

Jag har dock inte så mycket att skriva men imorgon är det ett nytt år och 2010 kan förhoppningsvis inte bli sämre än 2008 och 2009 hoppas inte på det i alla fall för det två åren va riktiga pissår. Massa skit som hände.
Men det var verkligen en massa bra som också hände som har fått mig att växa som person och jag är stark, punkt slut.

Imorgon ska jag börja med mina nya vanor som att träna till exempel. Nej! det är inget nyårslöfte jag bara satte det datmet, Har ju dock smygtränat på min step & twist maskin ;) I sommar ska jag va grymt snygg ;) Snygg räcker inte ;)

Nej dags att gå ut med hundarna innan det börjas smällas ordentligt sen får man ta natta rundan när det har lugnat sig =)

Gott nytt år och kram på er =)

God Jul & Gott Nytt År!

God jul ochg gott nytt år allesammans!

Var som vanligt ett tag sen jag bloggade! Har varit mycket nu kring jul så tiden har inte riktigt funnits där!

Julafton var helt okej. Jag var hos min syster och åt gott och tittade på film och så. Vi firade inte riktigt detta året. Var rätt skönt ändå, men lite julmat blev det allt!

På julafton var det tio år sedan min älskade fabror Janos försvann från oss :( Jag gick självklart dit och lade blommor. När jag kom dit så vart det en stor besvikelse. Typ ingen hade varit där. Där var tända gravljus och jag är 100% säker på att det är min farmor och farfar som varit där. Annars så verkar ingen annan har varit där, jag och min syster kom ändå dit rätt sent vid 17:00 typ.
Så jävla dåligt, men det var vad jag förväntade mig. Den släkten är som dom är. Tänker bara på sig själva!
Tänk att 10 år har gått. Känns nästan som igår.
 
Den 17 december lämnade jag Quila till hennes nya hem :( Hon har ju träffat dom ett par gånger så hon känner dom och allt går jättebra! Saknar henne som tusan men det bästa är att jag kan träffa henne när jag vill =)
Varför jag fick ge bort henne var för att min äldsta hund Kimba vägrade acceptera henne. Han visade tänder samtidigt som han jagade och nafsade efter henne. Stackars Quila, hon är ju så grymt snäll.
Jag hade aldrig lämnat bort henne om jag inte hade känt dom som tog henne och jag vet att dom kommer ta jättebra hand om henne. Hon kommer få det jättebra!
Mitt krav var attjag skulle känna dom som tog henne så jag visste att hon skulle få det bra och att jag kunde fortsätta träffa henne. Jag hade aldrig kunnat lämna bort henne om jag inte hade kunnat träffa henne!

Tråkigt att Kimba inte ville acceptera henne. Han var aldrig så mot Chanel. Verkar som om han inte vill acceptera nya stora hundraser i hemmet. Kimba var här först och det fanns aldrig i mina tankar att göra mig av med honom. Inte en chans.

Jag har en ny valp som jag hade på prov en vecka för att se om Kimba skulle acceptera den. En liten ras Chihuahua/dvärgpinscher. Den veckan gick jättebra så jag bestämde mig för att behålla henne.
Nu har jag haft henne i två veckor och det går fortfarande jättebra. SKÖNT. För Chanels del så är det perfekt. Hon och valpen har det jätteroligt tillsammans. Bus för fulla muggar. Chanel och Quila kunde inte leka på samma sätt eftersom Quila var en Amstaff och hade mycket muskler. Men dom busade ibland och Quila var så duktig med Chanel, tog det jätteförsiktigt. Kimba accepterar henne som sagt och allt är perfekt.

Nästa vecka ska jag hälsa på Quila. Då har det gått 2 1/2 - 3 veckor sen hon flyttade dit. Ville inte hälsa på henne innan för hon kanske blev ledsen och trodde hon skulle följa med mig hem igen. Men hon verkar ha funnit sig till rätta i sitt nya hem Så nästa vecka ska jag äntligen få träffa henne igen :D LÄNGTAR! Saknaden är stor!

Igår fick jag en tidigt födelsedagpresent av min syster. En step and twist maskin :D Så nu jävlar ska det tränas lår och rumpa :D Tack så mycket syster :D

Imorgon är det nyår. 2010 here I come! Det kan fan inte bli sämre än 2008 och 2009...vilka pissår. Men nu jäääävlar =)

Nä nu ska jag äta en sen frukost sedan ställa mig på step & twist maskinen =)

Puss o kram



                                                              

Life is lovely.....

And so am I ;)  Jiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaa juuuuuuuuuuuuha som jag och Karolin säger ha ha.

Som sagt life is lovely. Jag har nog aldrig mått så bra som jag gör nu. ALLT är perfekt förutom att jag bor i Arlöv men här kommer jag snart ifrån så det e lugn, jag står ut. Den som väntar på nått gott väntar ALLTID för länge =)Jag har dom PERFEKTA vännerna, I love you. Har verkligen de bästa vännerna nu förtiden är så glad för att jag har er. De andra jag hade innan var bara skit. Men för att få nått bra så ska man först få lite skit =) då uppskattar man det mer =)

Sen kan man ju verkligen förstå varför vissa inte har några vänner eller några bra vänner och typ aldrig lyckas få det. Men det dom inte fattar är hur dom själv beter sig. Alla andra gör fel utom dom. Man måste faktiskt själv också inse vad man gör och hur man behandlar andra.

Finns sånna falska typer som säger att dom gör allt för sina vänner men egentligen inte gör ett skit typ, vad förväntar dom sig då att dom ska få tillbaka. Sen finns det dom som säger att dom gör allt för sina vänner och verkligen gör det =O) OCH det ör sådana jag har nu. Innan hade jag det första jag nämnde :/ men dom är borta ur mitt liv nu :D jiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaa juuuuuuuuhaaaaaa =)

Just nu sitter jag i sängen och bloggar (DAH!) och lyssnar på musik och tittar på tv. Ja jag är ju en kvinna så jag kan göra många saker samtidigt =)

Alla 3 hundarna ligger i sängen och sover, helt utslagna. Det är jag med snart. Ska lägga mig kl 22 för så trött är jag nu =) skönt.

Helgen har vatt helt okej. Julstädade och pyntade hela dagen igår (bättre sent än aldrig) förutom två timmars paus när jag och min syster var på ett ärende, jag fortsatte doch med pyntning när ja kom hem. Kl 23:30 började jag spika (banka) upp gardinstänger ha ha ha undrar vad grannarna tänkte. Men va fan man får ju hålla liv till kl 00 på helger och det gäller väl inte musik bara !?! haha aja jag har inte så känsliga grannar och tur är väl det =)

Imorgon ska jag till skolan på morgonen efter det ska jag plugga lite vid datan i skolan sen vid 12 drar jag hem till min underbara vän Ann-Sofie och fikar. Pappa får ha hundarna imorgon eftersom jag inte vet när jag är hemma igen =)

På tisdag är det skola på 8:30 och sen klockan 14:15 blir väl att man åker hem om emellan de två lektionerna.
På kvällen ska jag träffa baby..... I miss you baby boo =) Man har ju sina behov som man behöver få uträttade då och då. Myyyyyyyyyyys kommer det bli <3

"It´s only been twenty good minutes since i kissed you, come back boo I miss you, Wish I had a twenty million hours to caress you and undress you.... to be continued"

"And I just keep having one last thing to say:
And just want to hold you
touch you
feel you
be near you
I miss you
baby baby baby"

Nä nu blir det en runda med vovvarna sen läggdags =)

Puss & kram, hoppas ni mår lika bra som mig.

Fruktansvärt BRA!

Det går så fruktansvärt bra för mig och plugget. Jag är överlycklig. Så jävla skönt det är när allt går på rätt håll =)

Jag vet jag är skit dålig på att uppdatera. Skrev ett långt inlägg för några dagar sedan men det ville inte publiceras :/ haha jaja så kan det gå ibland.

Längtan! Ja, jag har en stor längtan inuti mig och det bästa är att den längtan snart är uppfylld :D Jiiiiiiippppiiiie
eller jiiiiiiiiiiiiiiiha juuuuuuha som jag ock Karolin säger ;P

Igår var jag på ett ställe som jag inte kommer skriva här, en stund efter fick jag så jävla ont i magen så jag fick sjuka mig från jobb. Framåt kvällen blev det dock bättre =) Tack och lov.

Förlåt... men jag kan inte hjälpa det men fy fan vad jag asgarvar åt dig och din korkhet. Haha jag har nog aldrig träffat en mer korkad människa än dig. Hahaha shit att du inte skäms och dessutom berättar det för alla. Du skulle bara veta vad alla egentligen tycker om det hahahaha. Du är nog den enda som innerst inne tror att det är seriöst. Haha haha haha haha haha

I måndags var jag på rehabiliteringsmöte med min chef på posten, det gick skitbra. Går på de mötena pga att jag var sjukskriven hela sommaren och lite till. De mötena är kanon att gå på =) Skönt man har en sådan förstående chef =)

Stackars kimba och Quila, dom har vatt magsjuka halva dagen idag men är bättre nu, skönt för dom =) Lilla Chanel klarade sig dock från att bli magsjuk =)

Nej nu är pausen slut och jag ska fortsätta plugga =)

Puss o Kram


RSS 2.0