Super rolig jobbehelg :D

Har vetr kligen haft en super rolig helg på mitt LSS jobb. Jävlar vad jag trivs på det stället. Lovely.

Tur att man haft en sån rolig kollega att jobba med denna helgen där annars hade det faktiskt vatt lite jobbigt pga av lite olika anledningar som jag inte kan ja upp här. Sekretess you know =)

Idag är det jobb på posten, hur länge jag stannar där vet ifan, mår ikke så där jättebra. Har lite magkatarr och huvudvärk, känner mig litta snurrig emellanåt. Aja det blir nog bra =)

Vad har hänt sen sist jag skrev? Har ingen aning vet inte ens vad ja skrev i senaste blogginlägget ha ha ha!

Flytten blir i alla fall framflyttad eftersom jag inte komma hinna flytta den 1:a då det var tänkt, blir mycket jobb och så men det är bara trevligt. Så även om flytten blir lite senare så bekommer det inte mig ett dugg även om jag egentligen vill här ifrån så snabbt som möjligt. Men det e kul att jobba med =) Längtar till mina Torparepolare juu =)

Jag, syrran och fassan har bestämt att vi kommer flytta lite onödigt skit tidigt ändå, kartonger som bara står. Så blir det en massa mindre just den dagen man flyttar =) Nice eller vad? hehe

Har nu i två dagar suttit och funderat på en sak. Kommer dock inte skriva det här nu blir i så fall när och OM det blir aktuellt. Roligt i alla fall om det nu blir så som jag vill eller ja jag vet inte om jag vill eller inte vill :/ Får helt enkelt se hade vatt roligt och mysigt i alla fall =) Nä det är ingen bebis ja snackar om :P

Jag börjar bli trött på vissa personer och deras beteende. Jag är trött på att krusa folk, gör fan inte det längre. Nu räcker det! Jag är inte sån som är såndär som att passar det inte nu passar det inte sen iheller. Den meningen blir lite fel men vissa fattar va ja menar som tur är =) 

Men HALLÅ jag är inte blond. Om du tror att du kan dra lögner för mig så tror du fel. Även om det är en sån liten fin vitlögn så funkar det inte. Jag ser igenom alla lögner men det är lika kul för varje gång du drar en ha ha ha :D
Aja nog om dig nu!

LÄNGTAR som fan ändå till torp. Kommer bli sååå mycket roligare. En massa fika stunder, grillstunder osv med härliga Torpamänniskor! Kan det bli bättre!?! Nej det tror jag inte.

Nej nu blir det en runda med vovvarna sen får man bege sig till jobb =)

Puss o kram



Efter sol kommer regn.....

Så sant som det är sagt.

Efter några underbara dagar med solsken och värme så spöregnar det ute. Tråkigt som fan eftersom man inte kan vara ute och göra något. Finns liksom inte så mycket att göra inomhus i detta vädret.
Många andra passar på att städa och ha sig men det är inte lönt för mig som har tre hundar då är det bättre att städa när det är fint så håller det sig fint längre.
Fast hade det behövts städa så hade jag gjort det. Men här är så fins och snyggt här hemma.

Och inte mer att packa har man, som kan packas nu dvs. Hmmm what to do? Sitta och uggla.

Ska kanske iof följa med en vän in på akuten som ligger i magsmärtor. Orolig blir man.

Igår hjälpte jag Sandra & Micke att flytta. Fick höra rätt mycket så som, jävlar vad stark du är, skit duktig osv.
Ja man måste visa att vi kvinnor också kan fast det inte är alla kvinnor som hade klarat lyfta det jag gjorde igår ;)
Thats why they call me a Superwoman ;)

det som var roligt var att jag och Sandra har valt likadana tapeter i två rum utan att vi visste om det =) Lite läskigt men samtidigt kul som fan. Då har man inte dålig smak alltså ;)

När jag hjälpte dom att flytta igår fick mig att längta ÄNNU mer till min flytt och jag som trodde att jag inte kunde längtar mer hehe! Fick sånt riktigt lyckorus i kroppen :D

Mitt ena jobb som jag är timmanställd på, hemtjänsten i Staffanstorp har ringt och jagat mig hela morgonen.
Svarar inte för jag vill inte. Usch vill inte vara på det stället. Speciellt inte i detta vädret. Ska nog ringa till dom snart och säga att jag inte är intresserad av att jobba där.

Aja annars händer det väl inte så mycket.

Arbetsintervju imorgon på ett mycket bättre ställe än hemtjänsten i Staffanstorp.

Nä nu blir det bra för bloggandet för stunden, kanske återkommer ikväll.

Har mycket att göra idag, dvs sitta och uggla med en kopp kaffe och nån cigg ;) ha ha ha ha

Idag gör jag ingenting, det kommer jag göra imorgon med för jag hinner inte bli klar!

Skämt åsido, imorgon har jag en det att göra =)

Bye bye for now!

Puss Puss

FLYTTAT!!!

Idag har jag flyttat! *NOT* eller jo iof men bara bytat rum för kartongerna. Dom stod i mitt stora sovrum och står i det lilla sovrummet nu, Allt blev så mkt bättre varför pallar jag inte skriva, är helt slut. En av anledningarna som jag kan dela med mig av är att det lilla sovrummet är närmast ytterdörre, men dte var inte den riktiga anledningen till varför jag flyttade dom.

Jag har varit igång hela jävla dagen, eller nja sen 13:00 tills nu 22:30. Det är mitt LSS jobbs fel men jag är glad för dom har nog räddat mig lite =) haha

Har ju som vissa vet packat rätt rejält redan. I alla fall så blev det ännu merta fart på mig idag när de ringde från jobb och frågade om jag kunde jobba på måndag, Ja visst kan jag det. Skrev in det i kalendern och sedan bläddrade jag fram varke vecka i Juni och insåg hur mycket jag har att göra hela Juni fram tills flytten. Gosh. Men det är bra tiden går snabbt.

Jag har en del jobb på LSS denna månaden, min syster fyttar den 19 Juni och jag ska hjälpa henne, jag måste till ikea, bauhaus, hornbach?, byggmax och införskaffa lite saker och dylikt osv osv orkar inte rabbla upp mer...... jo just det, jag skulle gärna vilja hinna fika med några vänner som bor här i södra skåne innan flytten!

Nu väntar jag på att ugnen ska bli klar så jag kan lägga in min bullar så dom blir varma, goá och JÄVLIGT GODA. Dom kommer sitta fint i mina smaklökar!

Sen blir det ut med hundara sen bingen för fan =)

Puss Puss


RSS 2.0