Ett tag sen, en deeeel har hänt :)

Wiiiihooo ja det var ett tag sen jag skrev men så är det ju varje gång :P haha
Det är svårt att få tid till att blogga. Jag bloggar ju inte på heltid. Jag har så mycket andra viktigare och roligare saker att göra.

Vad har hänt sen sist då? hmmm

En del i alla fall. Kan ge er lite info men det är även en del jag inte skriver här. Då skulle jag behöva låsa bloggen med och det vill ja inte. Det allra mest privata håller jag för mig själv och för mina närmsta :)

I alla fall så pajade min andra dator så jag fick köpa en ny i onsdags. Det blev en Samsung. En sådan liten rosa petité dator. Passar mig som är petité ;) Än så länge är jg helnöjd med den. Bild kommer en annan dag =)

Vad är det annars som hänt den sista tiden, det är väl mest det vanliga. Jobba, plugga, umgås med dom BÄSTA :D och lite annat av allt smått och gott.

Allt går som på räls nu. Jobbet går skitbra, plugget går också SKIT BRA. är så sjukt nöjd över mig själv =) Detta kommer bli bra =)

Jag har börjar helg röka.... HA HA HA HA HA! Så på helgerna röker jag...man måste unna sig. Så länge jag kan hålla mig till helgerna så är det perfekt =) jag röker ibland när jag är hemma hos min pappa med. Men annars så håller jag mig borta från skitet =)

MITT LIV! Ja, jag är såå sjukt nöjd med var jag är i livet nu. Allt är så jävla perfekt eller ja nästan. Lite finjusteringar som flytt och lite andra hemlisar sen är jag helnöjd.

Att Karolin och jag kommer bo nära varandra sen med är hur perfekt som helst, verkar som om Sabina och hennes pojkvän Cim också hänger med och flyttar till den kommunen. Micke kommer tydöigen också flytta dit när han är klar med sina studier i blekinge, lär dröja ca 2 år, men den som väntar på något gott ;) Fan vad nice, det hade varit såååå kul :)

Ska bli skönt att komma ifrån alla falska idioter här i Arlöv. Här finns verkligen de mest falska människorna jag stött på. Helt sinnesjukt egentligen. Men men det är inga jag slösar energi på. Är så sjukt glad och nöjd att dom inte finns i mitt liv längre. Att jag tog steget. Från MIN sida är det MYCKET snack och MYCKET VERKSTAD. För alla andra idioter här i Arlöv så är det MYCKET snack och så lite jävla verkstad.
De snackar så jävla mycket om saker det inte gillar osv men ändå så gör dom inget åt det sen blir dom sura på mig för att jag tar tag i saken. HA HA HA snacka om att ni har fet jävla dubbelmoral. JÄVLA MESAR. Det handlar nog mer om mesighet än dubbelmoral.

Här i Arlöv är folk så jävla kaxiga och stora i käften men när det väl kommer till kritan så är det världens mesar. bara en massa snack som sagt och lite verkstad. Men sluta snacka och klaga då om ni inte gör något åt saken..... håll käften då istället om ni inte vågar göra något åt saken i slutändan ändå. Man måste ta tag i saker för att det ska hända något.

Jag är i alla fall superglad att jag har tagit tag i saker och tagit de sakerna från mitt liv. Måste va jobbigt att inte vara lika tuff som mig ;) Ha ha ha ha ha ha ha ha

Sedan jag tog bort det sakerna från mitt liv så har allt blivit så mycket bättre.
Helt plötsligt ringer inte min pappa och berättar vad som snackas. Just det för de vet ju inget längre.

Andra behöver inte veta vad som förrsigår i mitt liv, det kan jag berätta själv. Men eftersom jag är en sådan intressant människa så måste tydligen människor snacka. Det var kul ett tag och jag tog åt mig äran över att vara en sådan intressant människa. Nån gång tröttnar man och jag är inte den som måste stå i centrum. Tack för att du berätta allt om mig för andra, men jag kan prata själv :)

Så ja, nu fick jag detta skrivit så ni kan ha lite mer att snacka om.

Förresten så är det skitkul med korkade människor som inte anser sig snacka men som snackar till andra som har stora käftar och man får reda på det. Den personen har jag utan dens vetskap testat ett antal gånger. Och det har visat sig vara som jag trodde. Käften där är lika stor men hjärnan så otroligt korkad.

Life is LOVELY ;D

Nu ska jag plugga så jag kan fortsätta göra otroligt bra ifrån mig :D

Puss & kram

RSS 2.0