STRESSIGT!

Har städat och diskat heeeela morgonen och förmiddagen! NICE!

Nu har jag SJUKT BRÅTTOM. Måste typ SPRINGA till bussen. Ska ju på Arbetsintervju.

Haha tydligen kan man det även om man är sjukskriven. Men det vet inte dom =) MEN jag ska tvinga min läkare att inte vara sjukskriven längre. Tråkigt att gå hemma!

3 Jobb is the shit =) :D


Alla hjärtans dag <3

Är det idag, Vad har jag gjort idag??? Inte mycket bara suttit i soffan framför tvn. Syrran kom på kaffe vid två tiden.

Alla hjärtans dag är dagen då vi ska visa varandra kärlek osv. Personligen tycker jag att det är sjukt överskattat då jag tycker att man ska visa d det varenda dag och inte på en dag bara för att det ska va så.

Jag lider ingen nöd för att jag är singel och sitter ensam på denna dag. NEJ jag älskar mig själv och kan fira denna dagen med mig själv, och mina underbara vovvar så klart. MYCKET KÄRLEK TILL DOM!

Det har varit en riktig slappe dag idag, skönt eller inte :/ lite skönt har det dock varit.

Har väntat på ett samtal hela dagen typ, nu är klickan lite över 21 och det samtalet lär inte komma men det hade jag räknat ut för lääääääääääääängesen.
Känner man sina vänner eller?? :D Yes I DO! :D

Tråkigt bara att man sitter hemma och väntar på samtal, hade man vetat innan så hade man ju inte suttit hemma och glott utan hittat på nått med nån annan.

Imorgon har jag en del att göra. En MASSA VIKTIGA samtal att ringa på morgonen.
Sedan har jag ett MYCKET VIKTIGT besök att göra. Nämligen till min allra bästa, underbara och världens goaste vän Sandra och henne fina dotter Aimee. Den finaste dottern någonsin =) ! Åh längtar redan.
Som jag ska busa och pussa på Aimee.
Och dricka kaffe och snacka skit med Sandra. LOVELY!!!

Sandra min fina vän. DIG kommer jag ALDRIG utesluta ur mitt liv! Vet du varför? Jo för att du är en äkta vän. Precis så som en vän ska vara! Looooooooooooooove You!

I ungefär ett års tid har jag uteslutit ett par vänner. Jag vill inte ha falska vänner runt omkring mig, det är inte min stil.
Och FLER lär det blir. Verkar inte bättre. Trött som fan på att krusa andra. Har gett vissa otroligt många chanser. Men nu är det FINITO!

Man får behandla andra som man själv vill bli behandlad men verkar inte som alla fattar det!
Förstår dock varför vissa INTE har några vänner överhuvudtaget. Som man bäddar får man ligga. Helt enkelt.

Nu är klockan snart 21:30 och jag tror ja ska ta hundarna på nattarundan och lägga mig tidigt.
Ska upp tidigt imorgon och rina en massa samtal.

Ha det gött mina vänner för det ska jag ha <3

Världens bästa vän & hennes dotter Aimee


By The Way!!!!!!!

Min systers bärbara dator som jag just nu lånar är BIG.

riktigt stor är den, gillar egentligen inte så stora datorer men det är faktiskt härligt med den här stora maskinen haha =)

Jag vet i alla fall att jag inte ska ha en 10 tums skärm sen. Min dator som är på lagning är en samsung notebook, sånt litet skit på 10 tums skärm. Köp aldrig det skitet. Ni lär ångra er. Lägg hellre till mer pengar på en sony vaio i samma storlek som är mycket grymmare eller en macbook =)

LEARN FROM ME, DON´T DO MY MISTAKE =)

PUSS HEJ

Dator sönder :(

Min dator gick i sönder i onsdags. Så tråkigt, jag har en massa viktiga saker jag behövde kolla upp!
SÅ KLART när datorn är sönder. Aja den är inlämnad på lagning så vi får se hur det går.

Min jättesnälla syster kom med sin dator så jag kan låna den över helgen, hon ska till sin pojkvän imorgon bitti så hon lär ju inte behöva datorn.

Hon är ingen dator nörd som jag ;P

MEN jag hittade inga bra konskreta svar på det jag skulle kolla upp så får ringa syster och fråga om hon vet :/

NÄSTA dator jag ska köpa blir en macbook.... är fruktansvärt trött på pc, det är bara klydd och strul hela tiden. Vilket där aldrig verkar vara på MAC!

Min dator har jag bara haft i 3 månader och den har klyddat från första början men jag har lyckats reda ut det själv, denna gången gick det helt enkelt inte :/

Min andra dator gick också isönder rätt tidigt. Men tror eller är säker på att det var min hund som jag hade. Hon var lite vild ibland och hoppade stötte till datorn.

Denna gången är det ingen annans fel mer än datorn. Helt enkelt datorns egna fel :P

Aja nu ska jag lägga mig och titta på tv.

Puss o kram

GE MIIIIIIIIIIIIIIIG!

KÖRKORT FÖRHELVETE SÅ JAG KOMMER HÄRIFRÅN!

Usch vet inte vad det är med mig men helt plötsligt blev jag bara så deppig :/ Gråten i halsen typ. Men gråta det gör jag inte. Det är liksom inte min grej. Haha.

Vet inte varför jag blev deppig så helt plötsligt, eller jo det vet jag men palla!

Allt jag vill är att få mitt körkort och en lägenhet i Teckomatorp eller Staffanstorp. Livet hade varit så mycket roligare då! Man hade sluppit sitta i denna lägenheten och ruttna.

FAN!!!!!! Det är där mina älskade vänner finns ju :*( De som får mig att må bra!

FAN FAN FAN! Orkar inte bo här mer. Denna hålan är bara ett stort mörkt hål.

Inget kul aldrig nånsin här inte. Inte sen Karolin och Sandra flyttade härifrån :(

VAFAN FINNS DET O VA GLAD ÖVER SÅ LÄNGE MAN BOR I AAAAAARLÖV Inte ett skit.

JOOOO Mina vovvar som är det finaste och mest värdefulla jag har. Massa kärlek till dom <3

Antagligen har Johnie fått lgh i Hörr vilket betyder att jag typ hade kunnat ta hans trea i Teckomatorp MEN JAG VILL HA PÅ FÖRSTA PLAN, och det är inte hans.

Har redan tackat nej till två lägenheter på andra plan. Senast för en vecka sedan.

Men vet ni vad???? Det kom något positivt från det. Jag tipsade dom om en som jag trodde eller rättare sagt var helt säker på som skulle va intresserad av lägenheten!

I alla fall så fick den personen och hennes pojkvän erbjudandet på den så dom ska titta på den och sen bestämma sig! Men vi är 100% på att dom ska ta den ;)

ÅHHHHHHHHHHHHH ÄNNU EN ANLEDNING TILL ATT KOMMA IFRÅN ÄCKLIGA ARLÖV OCH FLYTTA TILL TECKOMATORP :D

Fan, jag och sabina har planerat och pratat så mycket om när vi bor i teckomatorp. Alöla mysiga rundor vi kommer ta tillsammans med hundarna, sitta utre på deras balkong eller min uteplats och bara snacka skit.
ÅHHH Och nyårsfesten som jag ska ha! Men bara om jag bor i Teckomatorp då.

ÅÅÅÅÅHHHHHH VI HARE SÅ MYCKET PLANER JAG, SABINA OCH KAROLIN. JAG VILL FLYTTA NUUUUUUUUUUUUU!

Saken är den att om jag hade fått en lgh i Teckomatorp nu så är det ju 3 månader tills man flyttar in och jag HAR MITT KÖRKORT OM 3 MÅNADER!

SÅÅÅÅÅÅ SE TILL OCH GE MIG EN NUUUUUUUUUUUUUUU!

Fan va jag saknar mina vänner :'( men förstår ju helt klkart varför de drog ifrån Arlöv. Speciellt Karolin som har tre barn. Vem fan låter sina barn gå i skola i Arlöv!

Det har jag själv gjort och tänker DEFINITIV inte låta mina barn göra det. INTE KAROLIN ELLER SANDRA IHELLER FÖR DEN DELEN!

Nej, nu ska jag tröstäta, flygande jacob med ris!

Fattar inte hur en människa kan förändras så bara för att ha träffat en kille. Fruktansvärt. JAG VILL INTE HÖRA EN GÅNG TILL FRÅN DIG ATT EN VISS ANNAN PERSON HAR FÖRÄNDRATS SOM FAN FÖR DET HAR DU MED GJORT. BAAAAAAAAAARA PÅ 2 VECKOR. SO SHUT THE FUCK UP! SÄGER DU DET EN GÅNG TILL, TILL MIG SÅ SKA DU FÅ HÖRA ETT OCH ANNAT!

Szia


Min fina & underbara vän =)

Nu kommer en uppdatering på speciella personer i mitt liv. Sist skrev jag om Karolin. Nu ska jag skriva om Sandra. Dock lite sen då jag skulle skriva om det betydelsefulla i mitt liv inom ett dygn. Men tyvärr kan man inte alltid styra det som kommer i vägen.

                                                        
                                                     SANDRA PERSSON!

Sandra är en mycket nära vän till mig som betyder otroligt mycket! Vi är inte barndomskompisar men jag har känt henne i ca 8-10 år =) 8-10 väldigt betydelsefulla år.

Sandra är en vän som verkligen ställt upp i vått och torrt. Hon är inte som så många andra som bara snackar hur de hade ställt upp för sina vänner. Nej, Sandra verkligen gör det.

Under de åren jag hade det väldigt jobbigt och svårt hemma erbjöd hon sig väldigt ofta att jag fick sova över hos henne. Man behövde aldrig fråga henne, hon erbjöd sig ALLTID. Det är nog mycket pga att hon vet hur det är att ha det svårt hemma! Det spelade ingen roll om hon skulle upp klockan sex dagen efter, jag var alltid lika välkommen. Det spelade iheller ingen roll om hennes pojkvän var på besök. Det är inget jag kommer skriva om här för det är hennes privatliv. Och det är inte det detta inlägget går ut på, att blotta hennes privatliv, inte mitt iheller för den delen!

Sandra finns där alltid för en när man behöver prata. Hon förstår en som ingen annan gör!

Hon vet när hon ska hålla sig undan och när hon inte ska hålla sig undan. Helt otroligt. Men som sagt de som haft samma tuffa liv vet oftast vad som gäller.

Det som jag även älskar med Sandra är att hon inte är falsk! Hon är ärlig och ljuger inte. Precis så som en riktig vän ska vara!

En sak kan jag säga att de som haft en väldigt tuff uppväxt är de som ställer upp mest för sina vänner.

Sandra är en av VÄLDIGT FÅ som vet typ allt om min uppväxt. Jag tror det bara är hon som vet ALLT!
De personer som vet lite vet bara det mildaste! Och så kommer det förbli.

Jag och Sandra har väldigt mycket gemensamt. Inte bara en tuff uppväxt utan att inte känna någon trygghet. Det är viktigt att man som barn får känna trygghet. En massa annat som tex det andliga har vi med gemensamt. Vi har ofta samma åsikter om diverse olika saker. Kvittar nästan vad det är vi tycker för det mesta samma sak.

Vi har samma humor, ni ska bara höra oss när vi går igång, så fruktansvärt kul och jag lovar er som vi garvar åt oss själva och det vi själv säger

Jag och Sandra har aldrig varit ovänner ens inte i fjortisstadiet hahaha!

Sandra är en helt underbar vän och en vän jag aldrig vill förlora. Hon är nr 1 på min lista bland mina vänner.
En vän som jag beundrar för hennes starkhet och hennes otroliga godhet mot sina vänner.
Jag älskar Sandra för att hon är just den personen hon är.

Sandra har ALDRIG struntat i sina vänner bara för att hon träffat en kille som så många andra vänner gör. Hon ser till att alltid ha tid för sina vänner. Även nu när hon själv har en liten egen familj <3
Man är som sagt alltid välkommern hem till henne så länge hon är hemma, lite svårt att ta sig in i lägenheten annars ;)

Sandra behandlar andra som hon blir behandlad. Här är det inte så att man är jättesnäll mot henne och får skit tillbaka.
Visar man henne hur mycket man tycker om henne så behandlar hon en likadant.

Något som jag uppskattar med Sandra är att hon kan ringa och fråga hur man mår, till skillnad mot vissa andra som inte hör av sig. Då det bara är en själv som hör av sig. Men riktiga och äkta vänner hör av sig!

Sandra har nu förtiden en liten flicka på 7 månader! Världens sötaste lilla flicka, helt underbar är hon. Det måste brås på mammsen =)

Sandra är självklart tillsammans med pappan till barnet och han är en trevlig liten prick.

Aimee heter deras gemensamma dotter. När hon föddes var hon väldigt liten och fick sondmatas. Hon slutade växa så de fick göra kejsarsnitt. Det var dock bara ca 2 veckor kvar till födseln. Så det var ingen större fara!

Ut från magen (inte från snippan som e vanligast) kom Aimee. En mörkhårig liten fin dam med bruna ögon. Pappan är mulatt så Aimee är lite mörkare, inte mycket men lite. Hon har ljusnat lite mer nu de senaste månaderna.

Aimee är den sötaste lilla bebben mina ögon någonsin skådat. Hon är inte bara söt. Hon är helt underbar, charmig och har glimten i ögat ;) Älskar den lilla ungen <3
För det mesta är Aimee glad. ibland gnäller hon så klart lite men bara till att göra lite konstiga ljud så blir hon genast glad igen. Den lilla fina plutten.

Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, Självaste personen som inlägget handlar om ringde nyss och avbröt mig hihi =)

Men jag tror jag fått med det mesta.

NU lite bilder på de bästa <3


Sandra och söta Aimee!                                             Hela fina familjen =)                                 


Jag och Aimee (jag ser förjävlig ut där jag vet;))    Morbror Sebastian och Aimee =)




Aimee på BB men sondmats slang!
                    Så liten men ack så söt =)



Aimee lilla snäckan nyfödd.                                  Världens sötaste lilla smurf :D




Titta så stor nappen är, Nawww lilla Aimee =)   Världens finaste mamma och dotter! MYS!




Tack Sandra för att du är just DU! Love ya!

Puss o kram!

Nicole 3:a i nordiska mästerskapen =)

Tudeloooo!

Idag har jag haft en fullspäckad dag fram tills nu =) Har borstat hundarna, klippt deras tassar, smörjt in dom osv =) Dom blev så fina så =)

Sen stod dammsugning och tvätt av golv på listan. Fint fint!

Sen blev det bakning av bullar. Dock inte frukostbullar som jag bakade igår. Det blev i alla fall många bullar och sjukt goda blev dom.
Jag bakade extra många bullar för att Nicole kom trea i Nordiska mästerskapen, så jag täbkte jag skulle bjuda på lite bullar! skulle gå ner med lite bullar till Monika (Nioles mamma). Så ja skickade ett sms.
Hon hade inte tid, Emma var där så det verkar som om jag inte var välkommen då ....... kändes det som i alla fall. Kan ju ha tolkat det helt fel men det var den känslan jag fick tyvärr. Ingen rolig känsla men man kan inte rå över sina känslor. Men jag tycker inte illa om Monika för det. =)
Plus att Nicole skulle hämtas.

Fick inte riktigt tid igår till att uppdatera vilken plats Nicole slutligen hamnade på.

Nicole hamnade på tredje plats i Nordiska mästerskapen. Grymt bra jobbat. Hon är så duktig den lilla is prinsessan =)

Hmmm va ska man göra av resten av denna dagen :/ blir väl att diska upp efter bakningen sen vet ja inte.

LÄNGTAR tills imorgon då jag börjar på mitt nya jobb. Ska bli skönt att slippa gå hemma. Känner mig verkligen redo och tillräckligt frisk för att börja arbeta igen. Får börja lugnt helt enkelt =)

Har väll inte så mycket mer att säga idag!

Jo just det! Igår pratade jag och en tjejkompis om skridskor. Vi va sjukt sugna att dra iväg till kockums och åka skridskor. Var ett antal år sedan :P En sak som många inte vet om mig är att jag gick på konståkning när jag var liten. Dock inte länge men ändå! Mina föräldrar var för snåla hahahahaha! Kanske dyker upp ett foto mig på på isen nån gad ;) Jag var jäääätteliten hihi!

I alla fall så letade jag upp nån butik online man kunde köpa skridskor på för ett rimligt pris om man bara ska åka en gång per år typ. Hittade ett par för 400 kr. Så dom beställde jag. Så kanske till helgen blir det kockums fritid! Ballt som fan ju. Säg till om ni vill med. Ju fler desto roligare=)

På kockums fritid kan man hyra skridskor MEN VEM FAN VILL HA PÅ SIG ETT PAR ÄCKLIGA SVETTIGA BEGAGNADE SKRIDSKOR SOM MAN INTE VET VEM SOM HAFT DOM PÅ SIG! Nej usch fy fan, blääää. Spyr nästan bara jag tänker på det. Sätta dom på mina fötter. ALDRIG I LIVET! Aja NOG om det.

Saknar min baby eller ja han är ju inte min men ändå ;) Saknar tiden med dig i Teckomatorp. Såååå mysigt babe. Många kisses till dig babe =) Ute på balkongen var ändå ballast! Och våra sms ;) ;) ;) HA HA HA.

En sak jag undrar är VARFÖR ALLA som står mig närmst och som betyder mest bara försvinner :(  De som finns där alltid för mig :(:(:( Aha just det inge vill bo i äckel Arlöv.

Nä nu har ja annat för mig!

Puss & Kram

Sandra; jag vet jag är jättesen med mitt inlägg om dig har inte haft tid men ska skriva det om en stund. <3
Vill ju att det ska bli så bra som möjligt och få med allt eller inte allt, vi har ju våra hemlisar men det mesta i alla fall =) <3<3<3 Jag ör klar med det när som helst. Ska bar klistra in det här i bloggen =)

Isprinsessan NICOLE!

Om ca 10 min tävlar Nicole i Nordiska mästerskapem. Idag avgörs det! Sitter fast klistrad framför webb tvn :D
Kaffet är snart klart. Spänning med kaffe är klockrent.

Har bakat frukostbullar. Dom ligger just nu och jäser. Lite sent påtänkt idag men bättre sent än aldrig ;)

Ska bli supergott sen =) Det är ostbullar jag bakat. Bilder på mina bullar kommer sen om dom blir goda hahaha

Tvätten ligger i maskinen nere i källaren och väntar på att bli upphängt men hinner inte springa ner just nu. Vill inte chansa på att missa Nicole. Inte en chans här inte!!! =)

NU ÅTER TILL MIN ISPRINSESSA NICOLE:

Hon åkte precis, hon snubblade två gånger :'( FAN FAN FAN! Trodde det nästan var kört eftersom jag inte kan ett skit om konståkning typ haha. Men hon ligger TVÅA :D fan va GLAD jag blev när jag såg det :D

Tror där bara är en eller två kvar som åker =)

Väntar med spänning på slutresultatet. Blir hon bland topp tre??? Återstår att se men jag hoppas det i alla fall.
För även om hon snubblade lite två gånger idag så är hon annars sjukt grym vilket hon även var idag trots snubblandet.

Det är nog jävligt lätt hänt. Man är nervös och så. Jag sitter här och är skit nervös för henns hur fan nervös är hon inte själv då ;) haha.











ÄRLIGHET & LÖGNER!

Mina vänner som föjer min blogg hur ser ni på ärlighet och lögner???

Jag i alla fall ser det på detta viset. ÄRLIGHET VARAR LÄNGST.
Jag är fruktansvärt allergisk mot lögner och det värsta är att jag är en extrem människokännare
Jag vet DIREKT när en person ljuger för mig. Även om det inte är ansikte mot ansikte.

Ni som känner mig riktogt ordentligt vet att jag ör en extrem människokännare och kan läsa av en människa direkt när jag träffar den. Jag vet direkt vad det är för person.

Men ibland händer det att jag har fel. Väldigt sällan men det händer. Kanske är4 det för man tror så mycket bättre om personen, el??? hmmmm en gåta det där!

Som sagt är jag allergisk mot lögner och jag tar sanningen. Jag KAN ta sanningen hur grym den än är så länge man är ÄRLIG! Jag bryr mig inte om det är en vitlögn. Spelar ingen roll för mig. Lögn som lögn! Fast viss kan de va milda lögner men jag är fan allergisk!

Jag är ärlig mot folk som är ärliga mot mig. Männsikor som ljuger föär mig ljuger jag INTE för.
Kan folk inte vara ärliga så är det deras problem.

Jag älskar mina vänner som alltid är ärliga. Jag har vänner som inte alltid är ärliga men dom spelar jag ett spel mot ;) HA HA HA vilket dom nog själv inte förstår. Men deras problem det med. De tror att jag går på deras lögner jag visar inte att jag blir arg. Arg är iof fel ord, jag blir inte arg mer besviken för att man förväntar sig att sina vänner är ärlig mot en. Jag låtsas som ingenting för det är roligast så. Då tror dom att jag är korkad när det snarare är dom som är jävligt korkade!

I tisdags fick jag höra en ren jävla lögn från en kompis men låtsades som ingenting haha ;)

HOLD YOUR FRIENDS CLOSE BUT HOLD YOUR ENEMYS CLOSER! Klockrent ordspråk.

Till sist kommer det en dag då jag exploderar och då kommer de personerna får höra det och de lär nog bli rätt chockade. Det liksom bara säger stopp och då kan ja inte kontrollera mitt ordförråd längre. Men men, den dagen den sorgen, för dom då!

KAROLIN: Jag saknar dig :(

Fan låta mig flytta från denna tråkiga skit hålan. Blääääääääääääääääää. Spyr på denna hålan.

Tråkigt bara att man kommer få andra grannar för de jag har nu är nog världens bästa grannar!


Detta var allt för mig idag Återkommer med slutresultatet av Nicole och mina bullar! :D


Puss o kram









Nytt möte på nya jobbet =)

Om ca 1 timme beger jag mig iväg till mitt nya jobb där jag och chefen ska ha ett möte och gå igenom lite angående jobba innan det kickar in ordentligt.

Han frågade dock om ja ville börja redan idag men känns som det blev för mycket vill ha en ordentlig genomgång först.

Det blir även fika hos min fina underbara vän Sandra både innan och efter, lika bra att träffas samtigit då hon bor jättenära mitt nya arbete =) Mycket trevligt.

Uppdaterar mer när jag kommer hem.


Min underbara vän Sandra och hennes supersöta dotter Aimee



Visst är dom söta =)

Puss & Kram, vi hör sen.

Dålig uppdatering idag...... SUPRISE!

Jag har varit extremt dålig på att blogga idag.

Men jag har en anledning och en bra sådan.

                SUPRISE

Jag håller nämligen på att göra min blogg snyggare. Dvs det kommer bli en ny design =)

Det tar tid att hitta det man gillar och även att fixa designen men snart är det nog klart =)

Kontrollbehov...

Jag skulle egentligen på rehab möte klcokan 13 på mitt jobb. Inte det nya då alltså utan det vanliga.
Men mår inte speciellt bra. Näsan kliar och jag nyser och känner mig allmänt trött. Har knappt fått sova något inatt. så jag fick avboka mötet, tyvärr då jag tycker de här mötena här helt kanon.

Väntar på att chefen på det andra nya arbetet ska ringa mig så jag kan planera min vecka. Kontrollbehov som jag har. Har nog inte tid att börja arbeta där denna veckan så det får bli nästa.

Nu ska ja fortsätta dricka mitt morgon kaffe =)

Puss & Kram




Ps: Någon som vill låna mig 1700 så jag kan köpa de sista körlektionerna jag behöver? hahahahahaha
Jag har ju en BIL som står och väntar på mig. Halleluja!

RSS 2.0