Bloggen under renovering!

Jag håller på att renovera min blogg lite! Eftersom min nya lägenhet delvis kommer bli renoverad och jag har valt tapeter och så, så tänkte jag att bloggen lika så kunde få det ;)

Det tar lite tid och är lite klyddigt, men håll ut! Den blir snart klar hoppas jag :/

Nu ska ja fortsätta =)

Have a nice evening =)

Puss & Kram

Tapeter!!!

Idag har jag varit hos Svalövsbostäder och valt nya tapeter till hallen, vardagsrummet och det ena sovrummet.
Den trippen dit som va med snälla Vevve som körde skulle gå snabbt men pga att folk föddes imorgon och inte kan köra en fucking bil så tog det dubbelt så lång tid. Det var verkligen bara idioter ute på vägarna idag!

Det var verkligen svårt att välja. Deras utbud var verkligen kasst. Fann inte riktigt det som jag vill ha. Men hittade ändå så att det blir helt okej =) Tror nog det blir jäkligt bra till slut =)

Tapeterna skulle inte beställaf förän längre fram, lagom så dom är där när ja ska flytta så dom slipper stå där. Med andra ord hinner jag ångra mig om det nu skulle vara så.

5 veckor kvar till flytten. Härligt! Tiden går jättefort samtidigt som den går as sakta :( Vill ha den 1:a Juli NU, haha!

Ska bli helt underbart att få bo nära Karolin igen, väldigt uppskattat. Och grymt kul kommer det bli. Saknar min lilla fis ju =)

Har en massa som kommer hända i sommar, därför jag vill att tiden ska gå snabbt.

Funderar på att köpa en typ sprillans ny bil i Juli men jag vet faktiskt inte. Är väldigt kluven. Får ju snart pappas gröna lilla opel -93 och den är helt okej men känner att det är bättre med en ny bil för då är risken inte lika stor att saker och ting går i sönder. kluven till tusen är jag :/

Nä, om man skulle ta och packa lite.


                                                      

Lite shopping ;)

Var på OBS med syrran och shoppade lite. Elle ja shoppa och shoppade :/ Handlade rättare sagt! Jag har mina meningar om skillnade är mellan att shoppa och handla för mig.

Shopping fär mig är när man handlar roliga saker som tex kläder, smink osv. Handla för mig är när man tex köper mat, sånt som är mindre roligt dvs. Jag kan iof tycka det är kul att handla mat när man stor handlar. Då känns det kul och skönt efteråt. Men annarsär det verkligen inte kul att handla sånt mög som mat, toapapper osv.

Det mest nödvändigaste inköpet idag var hundmat. Det minst nödvändiga var...... ? Hmm ingen aning :/ haha allt behövs på ett eller annat vis.fick bäst i test men den är AS KASS. sÅ jag köpte mitt hederliga Nivea foundation som jag tycker är det bästa märket när det kommer till foundation i flytande form. De hade kommit ut en ny Nivea foundation och den luktar verkligen asgott. Den är nog inte speciellt bra för hy om man har en problem hy som jag har men skit i samma. Brukar inte få värre hy av Niveas foundation trots att det inte är mineral foundation.

Ska man ha foundation i puder form så är I.D Bare Minerals det absolut bästa, det är ju lite dyrare men ack så bra =)

Var inne en sväng på systembolaget och köpte den nya SMIRNOFF COSMOPOLITAN =) Färdig blandad Cosmopolitan. Blir att prova den till helgen =)

Annars var det nog inte så mycket mer jag köpte :/ Fast det blev ändå en 1000 lapp för det lilla. Men hundmaten kostar en del ju. Inte i det billigaste laget =)

Köpte ett koppel till Sessan i djuraffären, det behövdes ett nytt till henne. Sen blev det en foundation till mig på kicks. Köpte en foundation för inte så längesen. Maybeline flytande mineral foundation som dessutom

Idag blev det dock inte så mycket mat som handlades, bara lite smör och sånt smått skit.

Nä det var allt för idag, inget intressant med andra ord men så är det ibland.

FLYTTEN :D

Man kan kalla mig lycklig =) Den senaste tiden har jag varit väldigt lycklig och mått väldigt bra. Mycket pga mitt nya liv =)

Ser fram emot flytten så fruktansvärt mycket :)

Skulle få nycklarna 2 veckor tidigare dvs den 15 Juli eftersom jag städar efter dom som ska slipa golvet, på så sätt slipper jag betala halva hyran vilket jag egentligen skulle gjort =)

NU GOTT FOLK HAR VDET BLIVIT ÄNDRADE PLANER :D

Jag kommer få nycklarna den 1 Juli istället. Kommer inte ihåg om hon sa den 1 Juni eller 1 Juli men kan inte tänka mig att det är 1 Juni så vi säger den 1 Juli mot att jag själv tapetserar vardagsrummet, sovrummet och hallen. Jag får välja tapeter hos dom och dom betalar tapeterna bara jag själv fixar jobbet =)

Låter ju as bra =) Ja kan ju inte tapetsera men vet folk som kan och som mer än gärna kommer göra det =)

Vet dock inte om jag kommer flytta in den 1 Juli eller den 15 Juli, det återstår o se. Man kan ju ta lite onödiga skit kartonger =) Får se va ja gör =)

Sen finns det andra saker som gör att jag kanske inte kan flyttan in förän den 15 men det drar jag inte upp här i bloggen ;)

Nä men detta var allt från lyckliga mig, Nu ska jag stääääääda så det blir lika fint i hemmet som mitt humör är =)

See ya later.

PussPuss

                                               

Lycklig men trött!

Jag är så lycklig och längtar är enorm till min nya lägenhet eller snare mitt RADHUS :) Det är ju trots allt ett radhos och jag har bara en granne bredvid på ena sidan. Ingen granne varke på andra sidan eller ovanför, så jäkla härligt. Blir lite villa känsla över det =)

Idag eller kväll ska man kanske säga är jag väldigt trött. Skulle kunna sova nu men går jag och lägger mig nu så kommer ja vakna kl 21 och vara skit pigg. Jag är nog trött för min sömn har vatt konstig, typ sovit för lite.

Somnade inte förän kl 24 igårkväll och då hade jag vatt vaken i 39 timmar. Kunde verkligen inte sova efter nattpasset på jobb :/ Jag försökte, försökte och fösrökte men det gick helt enkelt inte.

Pratade med Karolin i telefon igår, var TVUNGEN att berätta en sjuk grej för henne. Vi skulle typ prata i tio min men det blev 1 timme och 10 min istället. Kändes iof dock som 10 min. Tiden går snabbt när man har roligt.

Snart flyttar jag närmre henne, ska bli så skönt och super roligt dessutom =)

Tioden går fort men ändå sakta. Den får GÄRNA gå lite fortare nu. Åh jävla tjat på mig om den jävla tiden och lägenheten men så är det, vill ni inte läsa om det så vet ni var det röda krysset finns =)

Sessan började löpa för första gången igår. Snacka om TIDIG! Hon är bara 6 1/2 månad gammal. Pratade med uppfödaren för jag skulle berätta och då visade det sig att hennes syskon hade börjat löpa för två-tre veckor sedan. Dom är verkligen tidiga. Fick sticka iväg innan och köpa ett tikskydd till henne för hon blöder rätt bra. Inte så trevligt att ha hund mens fläckar i sängen och över allt annars för den delen med.

Ska låna nycklarna till lägenheten nån gång i slutet på denna månaden för jag behöver mäta och lite sånt.
Ska då ta lite bilder och lägga upp här...... kanske, jag lovar inget. Men på Facebook kommer dom dock hamna =)
Där kan ju inte vem som helst se dom =)

Nä nu är det dags för lite tv tittande.

Vi hörs

Puss & Kram

LYCKORUS =)

Känner ett så enormt lyckorus i kroppen idag ;D

Ringde Svalövsbostäder innan idag och frågade om dom hade haft den sista besiktningen på lägenheten och det hade dom!

Parketten skulle slipas och så va där lite annat småt & gott som skulle göras vid men inge större grejer =)
Härligt som fan att få parketten slipad, det blir ju som nytt då. Glänsande och fint :D Najs.

Frågade dom om ja kunde få nycklarna 2 veckor tidigare mot att jag städade efter golvsliparna. Det gick dom med på annars hade jag ju fått betala halva hyran men då hade jag väntat på att flytta in hehe.
2 veckor låter inte mycket men det är fan mycket när man ska flytta ifrån Arlöv.

Så den 15 Juli flyttar jag. Iiiiiiiiiiiih kan knappt bärga mig. Gode gud låt INTE tiden gå fort låt den gå AS FORT!

Får även låna nycklarna en dag i slutet på denna månaden =) Dom är så bra där =) Kan ju behöva mätas och så. Speciellt trädgården eftersom jag ska köpa och sätta upp staket där =)
Uteplatsen är där redan staket runt om =)

Åhhh mitt liv kommer bli så mycket roligare :D

Mycket roligare människor där än här i Arlöv. I Arlöv finns bara torra, räliga skitsnackare människor. Haha

Idag har syrran haft budgivning på sin lägenhet hon fick 1.950 miljoner, vilket var mer än hon begärde så det är kanon. Hon flyttar under midsommar helgen.

Hon fick ju bråttom att sälja sin lägenhet när hon fick reda på att jag tackat ja till lägenheten längre upp i skåne. Hon klarar tydligen inte av att vara för långt bort ifrån sin syster hehe.
Men syrran ska även bli sambo igen, så kul för henne. Hoppas det kommer gå bra =)

Ska få min syrras utemöbler. GREAT slipper jag köpa egna, det är så jävla dyrt men ett måste nu när det kommer bli en massa grillkvällar på min uteplats =)

Ska även få hennes stora köksbord och 6 stolar. Kommer stå perfekt i mitt nya kök =) Bordet och stolarna är ju svin dyra, inget billigt Ikea skit. Nä, bara köksbordet kostade 7000:- JA NI LÄSTE RÄTT SJUTUSEN FÖR ETT JÄVLA KÖKSBORD =)

Jag ska få hennes dubbelsäng med. PERFEKT. Lär behövas om folk ska sova över när det blir grillkvällar med goda drycker innehållande alkohol =)
Hade tänkt köpa en dubbelsäng men nu behöver jag inte. Sparar man dom pengarna. Härligt =)

Får även henns krukor med blommor som hon har på uteplatsen! YEEEEES! Jag slipper köpa det med :D
OH MY FUCKING GOD så mycket pengar ja sparar pga min syrra :D LOVE HER or what liksom ;)

Det var allt för Miss Happy Malin idag

Talk to ya later sweetiepies =)


RSS 2.0