Dagen har flytit på =)

Klockan är lite över 23 och dagen har gått snabbt och flytit på bra....

Vatt med V i rastgården med vovvarna så dom fick busa av sig. Sen blev det lite tv tittande innan systern kom och hämtade mig. Blev en runda på obs. Syrran köpte två lampor till mig. Sånna julstjärnor med lampskärmar till... så man kan ha dom året runt... Hon köpte även ett nytt vileda städsett i rosa :D plus att hon bjöd på mcdonalds...Tack syrran :D

Resten av kvällen tillbringades framför idol och så klart MSN MED K! Underbar och sjukt rolig person det där :)

Ska strax ut med mina underbara hundar sen blir det bingen...är redigt trött.

K: Jag är såååå sjukt glad att jag träffat dig och lärt känna dig! I like you a lot. Lernia gjorde trots allt en bra gärning. Så kul att vi båda ska flytta från Arlöv men ändå kommer bo nära varandra =) Diggar dig som fan. Ser dig verkligen som en nära vän. Känns som om vi kommer ha en del roligt i framtiden ;) You know what I mean :D

Nä detta var allt för mig idag.

Puss&kram till er alla.

Livsnjutning och plugg =)

Dessa senaste dagarna har spenderats med plugg och diverse prov.
Det går riktigt bra om jag får säga det själv.....och det får jag :D

Har sån sjuk motivation så det är knappt sant. Kan bero på att jag mår bättre än nånsin.
Jag har tagit en hel del beslut som gjort att jag mår så mycket bättre :D många beslut... vissa oerhört lätta andra lite svårare.

Det BÄSTA
är att jag vet att det kommer bli ännu bättre sen.

K ska flytta till Billeberga och det är pga mig ;D Jag sa till henne att hon skulle mejla dom om diverse frågor som kag inte orkar skriva här. Jag är så sjuklt glad för hennes skull :D
K vill ju också ifrån Arlöv.

Vi disskuterade häromdagen att vi vill ifrån Arlöv och dess idioter. Dom enda normala som bor i Arlöv är dom som verkligen försöker ta sig härifrån.

Diggar inte mycket snack och lite verkstad... en del som tjatar att dom vill ifrån Arlöv....dom vill flytta dit och dit och dit. MEN HALLÅ gör något åt saken så går det nog betydligt bättre och snabbar =)

Allt kommer inte på fat man måste själv delta lite och vissa människor har dock svårt att förstå den biten. Jaja det är bara brist hjärnceller, det blir nog bra....................... i deras nästa liv eller nått, höhö.

Jag vet och jag har egentligen vetat hela tiden vem mina riktiga vänner är och  jag är så sjukt glad och tacksam att jag har dom =)

Är så grymt glad att jag lärde känna K när vi pluggade på Lernia. Vi är såå sjukt lika, lika sjuk jävla humor och en viss humor vi inte gillar....... som tex skämt om cancer. Vi kom båda överens om att sånt skojjar man inte om och det väldigt stort bevis på vilken mognadsgrad man ligger på.

Nu ska jag fortsätta plugga och göra sjukt bra ifrån mig :D

Förrsten en sak till.

KARMA: Det tror jag starkt på! Det är verkligen inte så konstigt att det det går dåligt eller bara någorlunda bra för vissa människor.

Puss&kram till er jag tycker om! Er andra slösar jag ingen energi på.

                                          

                                                            


Long time No see =)

Ja , så är det. Blogga är som sagt inte mitt liv men kan va kul att skriva ibland.

Det har väl inte hänt så mycket se sist....eller jo det har det men det tillhör det privata ;)

Sitter just nu och äter en väldigt sen frukost :/ Ska snart ut me hundarna på en låååååååång runda.......... mysigt!
Jag har väääääääääärldens underbaraste hundar. Kärlek! Så goa så. haha
Efter den långa rundan med hundarna så ska jag plugga. 

Jag har inte så mycket vettigt att skriva.

Vi hörs. <3

Puss&kram

Vanda: Du finns i mina tankar. Hoppas att allt löser sig för dig/er gumman.



                                                  

BLOGGAWARDS

Jag skrev ett inlägg angående bloggawards och bloggande i söndags men det ville inte komma upp haha.
Så nu gör jag ett nytt Försök =)

I lördags var det bloggawards som de flesta av er redan vet. Foki vann ju och det är hon väll värd :/ hmm jag vet inte för jag är inte så insatt i bloggar osv.

Det är väldigt sällan jag läser en blogg. Det skulle va ifalla någon vill att jag ska gå in och läsa! Jag förstår inte det roliga med att sitta och läsa en massa bloggar :/ Hur har folk tid till att bådet skriva och läsa en massa bloggar. Om jag ska vara ärlig så tycker jag det e sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tråkigt att läsa bloggar, det är anledningen till varför jag inte läser sånt.

Men när Foki vann så gick ja in på hennes bloog. Och den är fan rätt härlig, Har försökt följa hennes blogg sen i Lördags men kom inte så långt :/ haha

Linda Rosings blogg följde jag ett tag även om jag inte gillar henne, tyckte bara hennes blogg var ball på något sätt! Det är nog den enda bloggen jag har följt och har på mina favoriter på datan haha haha. Såå sjukt =)
Tycker inte det är så kul iheller att skriva i min blogg men gör det när jag verkligen inte har något att göra och där ser ni det är inte så ofta det. Jag har ett liv.

PUSS&KRAM 



                                                  

RSS 2.0