Så jävla KASS.....

jag har varit på att blogga. Men allt har sin ursäkt. Har haft en kraschad data och etrt internet som klyddat!

COM HEM suger verkligen, de hittade inte felet till att mitt internet inte fungerade. HALLÅ normalt eller? Nej verkligen inte! Efter några dagar fick jag riktigt med spel och sa upp både internet,hemtelefon och digitaltvn. Jag tänker verkligen inte vara kund hos något sådant skit. Speciellt trevliga är de inte iheller.

Köpte istället Telenor mobilabredband fast pris 199 kr i månaden. Funkar hur bra som helst =)

Vad har hänt de här två veckorna jag inte har bloggat på???
Inte så mycket. Försöker få rättsida på mitt liv. Mycket som jag har haft att fixa.
Försäkringskassan är Sveriges största skämt. De är fan inte normala de iheller. Men de är i alla fall trevliga och vänliga när man ringer till dom till skillnad från Com hem!

Men är man lack eller är man lack, har verkligen skällt ut dom jävlarna. Vem fan tror dom att dom håller på med. Har inte fått pengar från dom än, ens inte från maj, juni, juli eller ja från förra året. Men det verkar vara på gång ordentligt nu i alla fall. De är ju riktigt dryga och verkar vara oerhört tröga....

Men det verkar vara fler som är det nu förtiden......

Jag är fortfarande sjukskriven och läkaren, min chef och min arbetsledare tycker att jag ska vara sjukskriven ända tills Maj! BIG BIG BIG NO NO. Fan pallar inte vara sjukskriven mer, man gör inget annat än sitter hemma och glor.

Visst kör jag igång som vanligt så är risken att jag trillar tillbaka lika snabbt som det ploppade upp i huvudet att jag vill jobba som vanligt igen, men men inte mer att göra åt det. Jag tänker i alla fall inte vara sjukskriven ända till maj. MAX nästa vecka ut sen räcker det. De har tvingat mig en gång och kan inte göra det fler gånger.

Var på rehab på mitt jobb ikväll. Skit kul var det och vilka underbara varma ord man fick. Och vilket varmt välkomande. Man blir helt rörd ju =)
Jag fick inte jobba utan skulle bara dit o checka läget typ. Behövde typ bara vara där i 5 minuter men jag var där i 2 timmar. Stolt över mig själv. Gick bättre än väntat.

Ett citat från kvällen "Vi vill ju ha tillbaka den gamle Malin" :D

Ett annat citat från kvällen " Va gör du här och visar lökarna" Fast iof måste man visa lökarna om man har dom"
hahaha det var så sjukt ballt!

Aannars har det inte hänt så mycket!

Återkommer!

Have fun!

Byebye

RSS 2.0