Underbara Dag :D

Så underbart väder det varit idag. Riktig sommarkänsla fick man.

Gick hem till min pappa med vovvarna så de kunde busa i trädgårde och jag kunde njuta av det fina vädret.
Gick hem efter bara 2 timmar för jag blev sin hungrig så jag blev helt illamående och yr :/ Trots att jag hade ätit precis innan jag gick dit. Så kan det gå =)

Har tittat runt på nätet och börjat planera lägenheten riktigt mycket. Nu vet jag exakt vilka möbler jag vill ha i hallen. Måste bara dit när hon som bor där nu har flyttat så jag vet om det får plats eller inte. I så fall får jag minska på en sak men det gör inget =)

Drömmer mig verkligen bort till min nya lya. Det kommer bli så underbart att sitta ute i sommar med morgonkaffet.

Man har ju en del planer som gör att man längtar dit ännu mer =)

MASSA grillkvällar med öl och en massa skitsnack m goa vänner =)
Jag och Micke sitter och tjatar om detta typ varje kväll på MSN haha. Det kommer bli supermysigt.

Är verkligen superglad att jag har en trädgård med, hade verkligen inte räknat med det eftersom det stod att det fanns uteplats..... men det stod inget om trädgård. Men det gör inget fick bara en jävligt bra suprise.
Hade dock varit nöjd med bara uteplatsen men trägården är ju verkligen ett stort plus!

Kan knappt bärga mig till jag flyttar och får inreda mitt hem =D Vissa saker får man ta med tiden, allt kan inte fixas med en gång. Men hallen ska jag ha klar i alla fall.

Puss & Kram

LOVELY DAY ;D

Lördag och idag ska det städas =) Sen beger ja mig nog till min pappa med vovvarna så dom kan busa i trägården. Såååå mysigt.

Längtar tills jag har min egen trädgård så man slipper gå iväg. Men om 3 månader har jag det :D

Annars händer väl inte så mycket idag!

Ska försöka komma ner en runda till OBS så ja kan handla ny foundation.

Have a lovely day cause I am =)


IDIOTER!!!!!!!!!!!

Ang mitt förra inlägg som en del kommenterat på. Är ni så fega att ni är anonyma när ni kommenterar, hehe. Aja då kommer ja inte publicera era kommentarer iheller. Men ni kan vara anonyma bäst ni vill er ip adress kommer upp i inlägget så anonyma är ni inte trots att ni vill det ha ha ha ha ha :D

INLÄGGET JAG SKREV IGÅR HANDLAR OM ATT MAN SNACKAR SKIT VÄRSTA SKIT OM SINA SÅ KALLADE VÄNNER! INTE BEKANTA. JAG MENAR SÅDANA SOM MAN ANSER SOM SINA NÄRMSTA VÄNNER.

JAG MENADE INTE SÅ KALLADE BEKANTSKAPER. SÅNNA SOM MAN BARA TRÄFFAR IBLAND OCH INTE SER SOM SINA NÄRA VÄNNER OSV!!! MEN DET ÄR NI VÄL FÖR TRÖGA FÖR ATT FATTA!!!! HA HA HA HA HA HA HA HA

VISST MAN KAN HA NÄRA VÄNNER SOM MAN INTE TRÄFFAR OFTA JUST PGA OMSTÄNDIGHETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAN SNACKAR INTE VÄRSTA SKIT OM SINA NÄRA VÄNNER MEN ANDRA VÄNNER SÅ KÄNNS DET SKIT I SAMMA OM MAN FÅR HÖRA LITE SKITSNACK!!!!!!!

FATTAR NI NU VAD JAG MENAR ERA TRÖGA JÄVLAR????????????

OH MY GOSH


Inte det inlägget men detta ;P

Det blir ett till inlägg ikväll men inte det jag egentligen skulle skriva.

Sitter och funderar på människor, det verkar inte som om folk har någon som helst stake i sig.

Jag är trött, verkligen TRÖTT på folk som sitter och snackar så jävla mycket skit om sina kompisar och ändå umgås med dom!

Ja vem har inte snackat skit om någon, jo ALLA!

Men jag har sen ett år tillbaka sagt upp vänskap med folk som jag typ snackat om!
Varför har jag snackat skit om dom? Jo för dom inte har varit några bra vänner överhuvudtaget, mer tänker jag inte gå in på det. De vänner som inte varit så bra vänner ger en dålig energi och sånt vill ja inte ha i mitt liv.

Det har faktiskt varit mycket skönt att ha dom ute ur mitt liv.

Nu till anledningen till vart jag vill komma med detta inlägget!

VARFÖR sitter folk och snackar riktig skit om vissa av deras vänner och sedan umgås med dom. Sånt blir jag förbannad över. Varför umgås man med någon man tycker är en sådan fruktansvärt dålig vän???
Är det för det inte finns så många andra vänner i dens krets???
Jag har absolut ingen aning men man borde ju tycka "hellre stå ensam än att ha falska vänner"

Jag tänker så här: när en person sitter och pratar med mig om hur jävla dålig vän den är osv och sedan umgås med den vännen, vad sitter den personen och säger om mig till den vännen?
Ja, asså de e inget ja funderar på så mycket. Jag skiter i vad folk snackar om mig men jag får spel om att folk snackar så mycket skit om sina vänner sen umgås med dom. Har folk ingen stake i sig och säga vad dom verkligen tycker och tänker.

Klart man blir besviken om folk inte är ärliga. Jag gillar ärlighet, det varar längst!

Det jag tycker är hemskt är att när jag vet att den personen umgås med sin kompis så tycker jag verkligen synd om kompisen. Där är kompisen det värsta offret som inte vet vad hennes/hans vän verkligen tycker.

Nä fy fan vad skamligt!

Verkligen trött på sådana människor. Vill verkligen inte höra skitsnack om deras kompisar från dom. Dom är ju inte ett dugg bättre vän själv som sitter och snackar riktigt mycket crap och sedan umgås.

Folk är verkligen fega mesar med stort F&M!

Seee ya later alligator =)

xoxo Malin A Fucking Happy Girl


Friday ;)

Så skönt med helg, speciellt efter denna veckan. Har haft såå mycket att göra!

Den 21/2 i onsdags då alltså så var hyresvärden här och gjorde besiktningen av min lägenhet. Fick ingen anmärkning och allt såg bra ut, skönt =)
Jag håller dock inte med honom. Men lägenheten var i värre skick när ja flyttade in men jag har gjort märken i de golven som blev nylagda när ja flyttade in men de brydde han sig inte om =)
Här är dock lite skavanker som jag gjort som jag skyllde på den som bodde här innan och han gick på det HA HA HA! Me like! Men lägenheten är fin i sig ändå, inget förfallet skit liksom =)

Idag har jag varit på mycket bättre humör än jag varit de senaste dagarna. Det är nog för man haft mycket att göra plus att det finns andra orosmoment. Men det löser sig alltid =)

Tror mitt humör har varit bättre idag med för jag har fullkomligt struntat i datan hela dagen. Satt vid datorn i typ 30 i morse sen har jag inte suttit här förän nu. Jag blir så trött av att sitta vid datan och är också vad jag själv har märkt väldigt trött på både facebook och msn. Vissa personer är så fruktansvärt jobbiga där.

Jag vill ju va inne för och prata med vissa men finns dom som är som sagt jävligt jobbiga och skriver sådana saker som man inte bryr sig ett skit om, intresse klubben antecknar. Ha ha Man bara jaha men vem fan bryr sig liksom. GAAAAAAAH får spel på vissa människor som aldrig låter en va ifred.

I alla fall så har jag hållt mig ifrån datorn för det mesta idag och det har varit underbart. Gick ner en runda till min pappa med vovvarna så dom kunde busa i trädgården. Vovvarna blev såååå lyckliga =)
Drack ju självklart kaffe med pappsen och pratade litta skit =)

Har kommit igång lite smått med jobb igen, skönt faktiskt. Känns bra. =)

Detta inlägget var väl inte så intressant men antingen ikväll eller imorgon kommer ett mer intressant inlägg.
Vi får se om ni tycker de e intressant eller inte, jag själv tycker det. Men det är inte så konstigt.

Detta var allt för just nu i alla fall =)

Puss o kram

Jag har stooooora planer.... men det skriver jag om i min andra privata blogg som är låst =) Aja spelar ingen roll om den är låst eller inte egentligen för ingen av er kan adressen ändå ;)

See ya soon bitches and hoes

20 min kvar av min natt jour!

20 min kvar av min natt jour så skönt. Är dock inte så trött faktiskt. Skönt.

Men det ska bli skönt att komma hem saknar mina vovvar mega mycket <3

Världens bästa vovvsingar. Mina älsklingar, mina bebisar & mitt allt! =)


Jobbar natt jour, vaken dessutom.

Yes jobbar natt, slutar kl 08 om ca 1 tim och 15 min. Det har varit en lugn och behaglig natt.
Har ju dock typ inget att göra. Vilken tur att man får ha sin data här inte många arbeten man får det på ;)
Speciellt inte för privat surfing hehe =) Gissa om jag trivs ;) Har suttit och krängt en massa skit med =) Måste ju hålla mig sysselsatt!

Nu känner jag dock att ögonen vill sova hehe.

Tur det finns tv med. Vi är 2 personal som jobbar natt en som sover och en som är vaken och jag har ju som sagt varit den som varit vaken!

Hoppas bara att jag inte väck den andre personalen när jag gått ut och rökat. Ytterdörren piper/gnisslar (kalla det va du vill) som fan. Den behövs nog smörjas. Det behöver vi alla nån gång, can´t blame the door ;)

Så jäkla skönt att man har så nära hem, tar mig 3 minuter att gå hem. Perfekt eller vad? Fast om någon månad vänder iof det eftersom jag flyttar. Men det är det värt =)


Läste en blogg innan idag. En tjej är tydligen svin svartsjuk för att hennes pojkvän pratar med mig. I don´t blame her ;) Är man snygg så är man. Inget man väljer själv, bara blir så!

Men helt ärlig talat. Jag vill inte ha din pojkvän. Jag är inte ett dugg intresserad. Upptagna killar är bara ett BIG NO! Har bara 1 gång i mitt liv varit intresserad av en kille som haft brud och den bruden har jag aldrig träffat! Jag tror inte i min vildaste fantasi att jag skulle kunna bli intresserad av ens pojkvän när jag träffat bruden. Nej inte en chans.

Om den dagen infaller så lovar jag att hojta till för då blir jag jävligt chockad över mig själv =)

Nu ska jag dricka min andra kopp kaffe =)

Puss & Kram

Schhhh....Don´t say a word!

Schhhh....Don´t say a word är mitt nya motto eller kanske rättare sagt talesätt.

Sitter här och är fruktansvärt trött och irriterad. Har vatt hur glad som helst hela dagen  men blev irriterad när vissa saker personer ploppade upp i mitt huvud.

JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT TRÖTT PÅ MÄNNISKOR SOM ÄR SÅ JÄVLA NYFIKNA OCH SKA VETA ALLT HELA JÄVLA TIDEN!!!

SKIT I MITT LIV NI HAR VÄLL ETT EGET, ELLER??? DET VERKAR INTE SOM DET!!!

Från och med idag ska jag knappt säga något till någon om NÅGOT!!!!!!

Tusen jävla frågor får man varje jävla dag känns det som. För just nyfikenhet för att antagligen klarar inte folk av att göra saker eller komma på saker själv.... nä folk måste ta efter mig.

JAG VET, JAG ÄR BÄST!

Längtar bara mer och mer till min underbara lägenhet med trädgård och uteplats, ja jag vet ni är avundsjuka igen men alla kan inte va mig. Tyvärr.... finns bara en av mig.

Ska bli skönt att flytta ifrån denna jävla hålan och komma till en såååååå mycket bättre håla med sååååå mycket bättre folk. Kommer ha skitballt i den byn :D

Jag har redan packat typ 7-8 kartonger och typ 8 svarta säckar. Lika bra o packa sånt som bara står/ligger så slipper man det sen!

Pratade med min fina underbara vän Micke igår på msn, Han var ju med mig när jag tittade på lägenheten och igår berättade ja hur jag vill att det ska se ut i min lägenhet med golv, tapeter möbler osv. Det sjuka var att vi har exakt och då menar jag EXAKT likadan smak. Det vissade sig att han hade gjort vid hans lägenhet typ exakt så som jag vill ha det. Sjukt läskigt men så jävla ballt!

Vi disskuterade även grillkvällar osv i min lilla by sen på uteplatsen. Kmmmer bli så jäkla ballt :D Ihhh vad jag längtar.

Längtar till min lägenhet, byn och människorna :D

Varje natt drömmer jag att jag bor i den lägenheten men det är inga roliga drömmar, sjuuuuukt skumma drömmar som jag inte kan förklara! Haha haha haha

Kommer bli så mysigt för mina 3 älskade vovvsingar. SO LOVELY!

En sak är säker och det är att data sittandet inte kommer bli lika mycket sen som nu. Kommer ha så mycket trevligare än så :D

Annars har det inte häns så mycket. Skulle få mycket gjort idag men fick jag inte. Blev att tvätta sen drog jag hem till Vevve sen åkte vi hem till mig. TREEEEEEEVLIGT :D

Så imorgon har jag fullt upp. De ringde från mitt jobb (LSS) och frågade om ja kunde jobba imorgon. Men hinner verkligen inte måste fixa de sakerna jag har att göra imorgon. Det är så viktigt och kan inte vänta.

Trött, allmänt trött är jag på vissa personer. Varför ska folk vara så jävla jobbiga och så jäcla på hela tiden. Man får typ aldrig va ifred. Är man inte inne på msn eller facebook nä då får man en massa sms. Helt ointressanta sms dessutom. GAH blir så trött på det.

Har redan fått flytthjälp erbjudande från kompisar. Man blir så fruktansvärt tacksam och glad samtidigt som jag har svårt atrt ta hjälpen till mig. Sist jag flyttade dvs när jag flyttade hemifrån fick jag också en massa flyutthjälp erbjudande från mina kompisar men den dagen det var dax så stod jag plötsligt där helt själv.

Det är iof inte samma kompisar för de som erbjudit mig hjälp nu är sååååå mycket bättre kompisar. Men har man blivit lurad en gång så blir man lite skeptiskt. Aja står jag där själv sen så gör jag det, inte mer med det! Ställer in mig på att få flytta själv så blir det nog bra =)

I´m a  short little woman but A GOD DAMN STRONG WOMAN!

Undra varför dom kallar mig för superkvinnan på jobb ;)

Sjukt trött är jag så nu ska jag nanna!

Natti Natti!

Puss & Kram



                                                      

LÖRDAG!

Trevlig helg allesammans! Härligt väder ute, soooooool. I loooooooove!

Vad händer idag då? Skulle egentligen på fest hos J&R men det sket sig för att folk är så tradiga och drar sig ur i sista minuten. Förstår ju att J blir lack.

Har inte skrivit på ett tag. Jag har ett LIV liksom. Man hinner inte riktigt bloggen. Det går i perioder. Yes jag är en period bloggare.

En del har hänst sen sist jag skrev men bara positiva saker eller nja kanske nått negativt med m,en inget stort precis =)

Den 31/3 dök där ner ett såååå välkommet brev. Ett erbjudande på en marklägenhet.
Den 2/4 drog jag och M dit och tittade på den. Den var helt ok. Men det bästa är att där är en trädgård på baksidan och uteplats på framsidan. Så perfekt för mina vovvisar :D
Den 6/4 ringde jag till bostadsbolaget och tackade ja till lägenheten. Pappa och jag körde dit direkt så jag kunde skriva på papperna.

Igår sade jag upp denna skitlägenheten. Synd att lägenheten här e skit för grannarna är fan dom bästa :D

Jag hade tur med denna lägenheten jag fick för den var ledig från den 1/5 alltså bara om en månad. Det var för att hon flyttade inom samma bostadsbolag. Jag sa till dom att jag kan inte flytta in så tidigt eftersom jag har tre månaders uppsägningstid dvs den 1/8 men att jag kunde flytta in den 1 Juli så får ja betala dubbla hyror. Alltså en hyra här i Arlöv och hyran där.

Men eftersom jag visat så stort intresse så valde hon att ge mig lägenheten ändå och inflyttning 1:a AUGUSTI :D.
Det gör dom inte annars för att som hon sa så kan lägenheterna inte stå tomma så länge. Men är man speciell så är man ;)

Så den 1.a AUGUSTI flyttar jag från denna jävla hålan till något så mycket bättre, såååå härligt. Längtar :D

Vad har mer hänt sen sist. Jo man han umgåtts lite med Råttan, som han kallas.. Trevlig prick det där. Väldigt rolig kille. Fy fan va många asgarv vi fått :D

Sen har man även träffat en prick några gånger som heter M, väldigt söt, trevlig och ball.

Imorgon beger man sig kanske till Billeberga och hem till Karolin. Saknar min gummza juuu, Ska bli kul :D

Detta var allt för mig idag. Återkommersnart. LOVAR... Nej jag LOVAR INGET!

Puss o kram


RSS 2.0